Lasbedrijf Muntslag is een multifunctioneel lasbedrijf in Sappemeer

Uw laswerkzaamheden zijn bij Lasbedrijf Muntslag in zeer goede handen. Onze gediplomeerde lassers gaan uiterst deskundig te werk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, monteren en leveren van diverse staalconstructies voor bedrijven, aannemers, instellingen en particulieren in de hele provincie Groningen. 


Voordat we beginnen krijgt u altijd eerst een vrijblijvende offerte. Als dat naar uw wens is maken we een schets. Deze wordt ter controle naar u toegestuurd. Na uw goedkeuring gaat het geheel in productie in de werkplaats in Sappemeer.

Constructie

Voor diverse las- en constructiewerkzaamheden is Lasbedrijf Muntslag de beste keuze. In de werkplaats in Sappemeer worden allerlei constructies vervaardigd. Voor alle kleine tot middelgrote constructies hebben we een passende oplossing. Wij bewerken in staal, aluminium en rvs. U kunt ook voor klein constructiewerk bij ons terecht. Dan kunt u denken aan fundaties, samengebouwde componenten en andere laswerkzaamheden. 

Laswerkzaamheden

Lasbedrijf Muntslag beschikt over gediplomeerde lassers die jarenlange ervaring hebben in het vak en met verschillende materialen overweg kunnen. We beheersen vrijwel alle lasvormen, zoals TIG, MIG/MAG en elektrode. Daarnaast zijn we steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het lasproces te verbeteren. 

Diverse projecten

Lasbedrijf Muntslag houdt zich sinds 2001 bezig met verschillende laswerkzaamheden. We bewerken rvs, aluminium of staal voor u. Of het nu gaat om een simpele reparatie of om het ontwikkelen van bijvoorbeeld tuindecoraties, hekwerken of straatmeubilair; voor alle laswerkzaamheden kunt u contact opnemen met Lasbedrijf Muntslag. Wij helpen bedrijven en particulieren om hun producten te ontwikkelen. In overleg realiseren we elk project dat u aan ons voorlegt.